Naše reference, reč stručnjaka, šta kažu poznati o Power Plate

 

http://www.powerplatesavezsrbije.rs/sertifikovana-studija/

REČI STRUČNJAKA O POWER PLATE® SPRAVAMA I TRENINZIMA

Na Power Plate® treninzima, pomeram granice I protokole, u radu sa ljudima čije se mogućnosti i životi razlikuju…

Neverovatno dobra i izuzetno korisna mašina. Njene blagodeti sam iskusio na sopstvenoj koži i doživotno se zaljubio u nju. Toliko da sam celu jednu prostoriju namenjenu plesačima namenio Power Plate® spravi. Raditi sa njom i na njoj je jednostavno, kad je upoznate na pravi način. Kada vežbam na njoj ili pokazujem vežbe, kao da pišem bajku, ponovo se vraćam iz sveta nemogućeg u moguće. Kao da je svaki put ponovo upoznajem i usavršavam sopstvene i tudje mogućnosti, ali sada na jedan sasvim nov i brilijantan način. Otkrivam nove granice kako sopstvene, tako i ljudi koji se razlikuju od „zdravih“. Puno mi je pomogla i sada mogu sa sigurnošću da kažem da sam uz nju promenio na bolje kvalitet života i stanje, tri osobe sa dijagnozom „ cerebralna paraliza“, jednog dečaka  sa daunovim sindromom i jednog slepog judiste, a o moja dva obolela kuka od koksatroze  da ne govorim. ..Nema veće radosti nego kada vidite da neko ko juče nije mogao ni da sanja o mogućnosti samostalnog hoda, sada zahvaljujući vežbanju i na Power Plate®-u, pravi samostalne korake. Naglašavam da se radi o dugotrajnim i napornim treninzima. Da rušimo sve protokole za koje znamo da postoje i jedva čekamo dan da ih objavimo i na taj način pomognemo drugima koji imaju slična stanja i probleme.

Kinezi rekoše: odaberi posao koji voliš, da ga ne bi radio.

Zahvaljujući radu uz Power Plate® shvatio sam da sam se ponovo zaljubio, u mislima  zaigrao i postao i ostao neradnik, ali ponosan što sam deo Ekipe!

Miodrag Kastratović

Predsednik

Srpske Asocijacije Plesnih Organizacija i New Body Power Plate® Studija

www.sapo.rs

www.plesnicentar.rs

FIZIJATAR O PREDNOSTIMA VEŽBANJA NA POWER PLATE®-U 
Vežbanje na Power Plate® mašini se preporučuje svim odraslim, zdravim osobama, oba pola, pošto poboljšava tonus mišića, ravnotežu i koordinaciju, a utiče i na pravilnije držanje, oblikuje telo i povećava snagu. Power Plate® ne opterećuje zglobove.

Vežbanje na mašini Power Plate®,  važan je činilac u prevenciji osteoporoze, pošto utiče na povećanje gustine koštane mase.

U nekim slučajevima,  Power Plate® se može koristiti u rehabilitaciji i kombinovati sa fizikalnom terapijom, u konsultaciji sa fizijatrom, što je moguće dogovoriti u Happy Fitness studiju, na Vračaru.

Dr Katarina Ljubinković 
Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije, saradnica Happy Fitness studija, Vračar

DERMATOLOG O ANTI-CELULIT I ANTI-AGE EFEKTIMA VEŽBANJA NA MAŠINI POWER PLATE®

Power Plate® je važan činilac u borbi protiv celulita, uz poštovanje ostalih pravila zdravog životnog stila. Vibracije ove sprave utiču na poboljšavanje cirkulacije krvi, bržu razmenu materija, bolju ishranu tkiva i pojačanu proizvodnju kolagena što doprinosi, ne samo smanjivanju celulita, već i i poboljšanju kvaliteta kože, kao najvećeg organa.

Hormon rasta koji se proizvodi u procesu vežbanja jedan je od nezaobilaznih faktora svih anti-aging programa. Ako želite da izgledate dobro, da budete zdravi, dobro se osećate i usporite svoj biološki časovnik morate da vežbate, a efikasan trening na dve Power Plate® mašine, u Happy Fitness studiju, štedi vam vreme i poboljšava vaše zdravlje.

Prim dr Gorana Isailović
Specijalista dermatovenerolog, saradnica Happy Fitness studija, Vračar

GINEKOLOG PREPORUČUJE KEGELOVE VEŽBE NA POWER PLATE® MAŠINI
Problemi sa nevoljnim mokrenjem mogu naročito da se ispolje nakon porođaja i u kasnijem životnom dobu kada, zbog gubitka hormonske aktivnosti i starenja, dolazi do popuštanja vaginalnih mišića. U ovakvim slučajevima preporučuju se, takozvane, Kegelove vežbe, koje imaju za cilj stezanje mišića donjeg dela karlice, koji kontrolišu prolaz urina i stezanje vagine.

Efikasnost ovih vežbi, ako se izvode na Power Plate® mašini je višestruko povećana, a vaginalni mišići mnogo jači. Moguće je zakazati konsultacije u Happy Fitness studiju, na Vračaru.

Prim dr Ljubica Presetnik 
Specijalista ginekologije i akušerstva, saradnica Happy Fitness studija, Vračar

MAGISTAR PSIHOLOGIJE OBJAŠNJAVA ZAŠTO JE POWER PLATE® ZASLUŽAN ZA VAŠE BOLJE RASPOLOŽENJE?

Fizička aktivnost dovodi do psihičkog balansa, bilo da smo depresivni ili anksiozni. Lakše regulišemo stres.
Za vreme fizičke aktivnosti luči se endorfin, poznat kao “hormon sreće”, koji utiče i na poboljšanje imuniteta. Ovo je posebno izraženo tokom kratkog, ali intenzivnog treninga na Power Plate® mašini.
Istovremeno, dolazi i do smanjenja lučenja hormona kortizola (koji je povišen pod dugotrajnim stresom).

Nakon pola sata vežbanja u Happy Fitness studiju, zaista zaboravljate na brige i osećate se srećno i puni energije.

Monika Popov

Magistar psihologije , klijentkinja Happy Fitness studija, Vračar

http://www.fitnessbeograd.rs

Trening na Powe Plate® postao je sastavni deo u svim mojim programima treninga, kako za rekreativce, tako i za vrhunske sportiste.

Trening na Power Plate® je pokazao odlicne rezultate u fizickoj pripremi sportista, u procesu prevencije i rehabilitacije misicno-skeletnog aparata, kao i alternativni nacin treninga kod rekreativaca koji nemaju vremena za konvencionalni trening.

Treningom na Power Plate® uspevam da poboljsam sve motoricke sposobnosti i fizicku kondiciju svojih klijenata

Kondicioni trener Aleksandar Janik

Motion Fitness Studio

www.motion.rs

Lekar, koji radi sa profesionalnim sportistima, preporučuje Powe Plate® I STUDIO SREĆE

Kada sam prvi put probala Power Plate® , iznenadila sam se, koliko mnogo vibracioni trening može da pomogne i profesionalnim sportistima i ljudima u jako dobroj formi.

Posebno me je oduševilo što je moguće, ciljanim vežbama, uticati na željene, “kritične tačke” na ženskom telu, što gotovo nikakvim drugim načinom vežbanja nije toliko efikasno. Rado preporučujem Happy Fitness studio i profesionalcima, kao dopunu redovnim treninzima, i rekreativcima.

Dr Aleksandra Kosanović 
Lekar u Sportskom centru Banjica, klijentkinja Happy Fitness studija, Vračar

http://www.fitnessbeograd.rs

http://www.clevco.rs/power-plate/poznati-o-power-plate-spravi/