Airdyne X
Sa dugačkim nasleđem inovacija i performansi, AirdyneX bicikl je veliki radnik koji donosi superiornu kardio vežbu decenijama, praveći je jednom od najpopularnijih tradicionalnih fitnes mašina u istoriji. I sada najnovija tehnologija vazdušnog otpora je precizno doterana za veći izazov i promenljivi intenzitet za današnje vežbače.

Ova ultra izdržljiva mašina može da izdrži najteže treninge preznojavanja na kardio treningu, i malim grupnim treninzima, u funkcionalnim treninzima i specijalizovanim fitnes studijima.

Octane prednosti:

  • Ventilator sa 26 krila
  • Napredni prenosni sistem
  • Jedan prenosni kaiš za trenutnu aktivaciju
  • Glatki pokreti
  • Komercijalna izdržljivost
  • Tehnologija kalibracije
  • Otporna na vlagu, duplo zaštićena čelična konstrukcija
  • Biomehanički ispravna pozicija
  • Upotreba bez kablova

 

 

 

 

Glavne karakteristike

 

 

Konzola

Izazovan obrtomer vizuelno prikazuje koliko naporno se vežba i prosečnu potrošnju kalorija u minuti-čineći ga idealnim za izazove i takmičenja. Plus, digitalni ekran simultano prikazuje neophodne podatke- brzinu otkucaja srca, obrtaje u minuti, watt-e i ukupne kalorije.

 

Gornji deo tela

Uključivanjem gornjih i donjih ekstremiteta u rad postižete veću potrošnju kalorija i bolju kondiciju. Gumirane MultiGrip ručke daju mogućnosti horizontalnog i vertikalnog hvata, kako bi angažovali različite grupe mišića. Angažujte samo gornji deo tela koristeći stacionarna gazišta za noge.

 

Podesivi komfor

Posebno dizajniran za veću udobnost, AirdyneX bicikl ima višestruka podešavanja za različite visine korisnika. Mekano sedište se može pomerati napred-nazad, kao i gore-dole.

Biomehanički ispravna pozicija stavlja kolena u pravi polozaj za maksimalno angažovanje mišića pri svakom okretu pedale.

 

Ventilator visokih performansi

Nedostižan u progresivnom otporu vetra i glatkom radu, AirdyneX bicikl je opremljen sa ventilatorom sa 26 lopatica sa balansiranom inercijom kako bi beybedno ubrzavali i usporavali ritam.

Ovaj ventilator visokih performansi je glavna karakteristika i srce  AirdyneX bicikla.

 

Efikasni prenos kaišem

Jednodelni sistem prenosa kaišem koristi svaki vaš napor da pruži otpor- sa minimalnim gubitkom snage za povećanu efikasnost.

Dodatno, prenos kaišem daje mirnije i tiše pokrete za komfornije treninge preznojavanja, bez smetnji.