Nova Kategorija

AKCIJE U MARTU

U martu mesecu, neka od studija iz Power Plate Saveza Srbije, spremili su posebne pakete. Iskoristite popuste kako bi probali zašto  je Power Plate tako svemoćan.

1. Power Plate studio SPARK kaže : “imamo akciju koja važi u Martu, 12 termina 6.500 dinara individualni treninzi, a kada su u paru onda je po 5.000 dinara po vežbaču.”

www.sportak.org

 

2. Power Plate Studio HAPPY FITNESS nudi: „specijalni popust za vežbanje u paru, na 2 Power Plate mašine, u Happy Fitness studiju!”

www.fitnesbeograd.rs

 

3. Studio BELVILLE opremljen je najnovijim modelom profi sprave Pro 6™

Šta dobijamo Pro 6™ modelom? Dobijamo  proMOTION™ Dinamičku Vibracionu Tehnologiju, uz pomoć snažnih Vectran™kablova, koji kanališu vibracije direktno u veoma važne gornje delove tela, kako bi dodatno ojačali i izdefinisali mišićnu strukturu i snagu. To znači mnogo više opcija vežbi, više rezultata i manje vremena potrebnog da dobijete maksimum od treninga. Pro6™ angažuje gornje delove tela kablovima, koji su pet puta jači od čelika, prenoseći vibracije koje izazivaju između 25 i 40 kontrakcija u sekundi. U prevodu: Mišići gornjeg dela tela dobijaju jedan ozbiljan trening!

Cardio program se u ovom studiju radi se na Octane Fitness Eliptic spravi

Akciju koju nam promoviše Belville studio glasi: “Popust, cene: 90e ( 12, termina individualni ); 100e ( 12, termina individualni sa kardio programom na Octane Fitness eliptic spravi ); 60e ( 12, termina po osobi duo trening sa kardio programom ).” Probajte grupni  trening na jednoj spravi  http://www.youtube.com/watch?v=K_hI2o6o0FA Potrebno je samo da povedete društvo na probu!

3. Active Life Power Plate studio ima sledeću akciju: “Svim novim članovima, za prvu uplaćenu mesečnu karticu sa  12 treninga, dajemo još 3 gratis!”

4. Studio Plate napravio je paket :

Paket 5+ 

6.Studio Plate Vam nudi priliku da  osvojite od 3 do 5 gratis treninga i masažu!

Sve što je potrebno da uradite da biste osvojili gratis treninge i masaže, jeste da dovedete jednog ili više prijatelja (novih članova) koji takođe žele da treniraju na Power Plate-u, a mi ćemo i njima obezbediti treniranje pod istim uslovima”

Više o promocijama u Studiju Plate na : www.fitnes-beograd.com

7. Studio No limit, obogatio je cardio opremu  sa Octane Fitness spravom .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Octane Fitness cardio opremu u svojoj ponudi imaju, pored Studia Belville i No Limit, i u studijima Benefit na Banovom Brdu kao i Fitmas na Vračaru i u studiju New Body (u okviru plesnog centra Mladost). Dopnite se novim gorivmo, slogan je Octane Fitness brenda cardio opreme, koja nam stiže iz Amerike gde je visoko kotirani proizvođač specijalizovan za cardio opremu. Prirodan pokret prilikom vežbanja, veliki broj dobrih programa, mogućnost produžavanja koraka u zavisnosti od visine vežbača i veoma dobar kvalitet izrade, čine Octane Fitness eliptice veoma primamljive kako za vlasnike studija tako i za njihove vežbače. Činjenice da su elitic cardio sprave, kako su objasnili, bolje za zglobove nego što su to trake za trčanje kao i to da je veća potrošnja kalorija  jer angažujete i ruke i noge , dovoljno su atraktivne da Vas motivišu da probate ove mašine. Zapravo kombinacija sjajnog treninga snage kakav je Power Plate, a zatim i cardio trening nakon toga, učiniće vaše rezultate mršavljenja brže, bolje i dugotrajnije ivaš trenažni proces zaokružen.

Iskoristite akcije u matu, okrenite na vreme, novu stranicu u poglavlju Vašeg zdravlja i lepote !

*adrese možete naći na našoj stranici sertifikovanih studija :GDE VEŽBATI ?

 

 

Comments are closed on this post.