Fit Stop

Predstavljamo vam jedinstvenu priliku kreiranja teretane u okviru Vašeg radnog prostora, na samo 2 m2 uz mogućnost mesečnog rentiranja sprave.

Značajna ušteda za kompanije, uz veliki benefit za sve zaposlene.

Imate prilike da svim zaposlenima obezbedite mogućnost treninga na pauzi za ručak, time povećate produktivnost, smanjite odsustvo na bolovanjima I obezbedite zadovoljne saradnike. Kako relaksirajuće istezanje u toku radnog dana, od svega 3 minuta preko konkretnih treninga snage, koji zahtevaju samo 20 minuta vremena, tri puta nedeljeno. U prilogu je prezentacija svih mogućnosti sa ovom premium teretanom spakovanom u jednu spravu, koja Vam pruža najdragoceniji resurs danas-Vaše vreme.

Lep I zdrav izgled uz najveći osmeh zadovoljstva, nikada nije bilo lakše I brže dostižno.

Obezbeđujemo I trenera na zahtev.

FIT STOP Korporativni gym

Rentiranje Power Plate Pro 5 Air modela po ceni od 350 eura mesečno(plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu). Rentira se mesec za mesecom, bez obaveze minimuma i maksimuma vremena na koji se sprava rentira. U ponudi je mogućnost dolaska trenera koji bi pružio mini obuku svima, o načinu korišćenja sprave, kao i mogućnost držanja treninga na poziv. U cenu nije uračunata dostava sprave na adresu.

  1. Osim sprave, potrebni su paneli koji mogu činiti enterijer Vašeg korporativnog Power Plate studija. Nisu obavezni za samo izvođenje vežbi

fitstop 2 fitstop 1

  • Možemo obezbediti cenove panela na zahtev

Šta dobijate Power Plate korporativnim gym om?

 

  1. Dobijate kompletnu teretanu, za trening snage celog tela (ekvivalentnu teretani)

Kompletan trening snage, umesto 1,5 h, traje 20 minuta.

Na spravi se radi istezanja i masaža (koja razbija laktate i smanjuje upale mišića)  kao što pomaže i u otklanjanu celulita

  1. FitStop stanica, osim konkretnog, veoma kratkog i intenzivnog treninga, pruža kratku seriju vežbi istezanja u trajanju od 3 minuta na Power Plate® trenažeru , osmišljena da pomogne revitalizaciju ljudi na poslu.

Tokom istezanja, Power Plate® vibracije se prenose kroz telo, stimulišu mišiće i povećavaju cirkulaciju.

FitStop je zamišljen da bude sastavni deo radnog mesta, poput aparata za vodu…

…i poput sveže vode doprinosi zaposlenima da se na zdrav psihički i fizički način osveže tokom radnog dana.

 

Kompanija dobija mogućnost da zaposlenima pruži kroporativno vežbanje I istezanje u toku radnog vremena, uz spravu koja zahteva korner radnog prostora od svega 2kv. Umesto korporativnih članstva, koja zaposleni vrlo često ne iskoriste ni 50% (zbog čega fitness centri najviše vole korporativne članove koji uplaćuju redovno svoje mesečne termine, ali ih i ne koriste), dobijate za samo 350 eura mesečno kompletnu teretanu I rehab centar u okviru prostorija firme. Vaši zaposleni će makar iz znatiželje probati ovu moćnu spravu, a 70% postaće redovan vežbač, jer je to iskustvo sa Power Plate spravom. Time, obezbeđujete produktivnije I zadovljnije zaposlene koji bilo da u sred radnog vremena odvoje dva puta po 3 minuta za neverovatno efikasnim vežbama istezanja I popravljanja cirkulacije sa svim blagodetima koje to donosi, ili odluče da na pauzi za ručak ili odmah nakom posla, odrade konkretan trening od 20 minuta koji će učiniti veoma velike efekte za njihovo zdravo I lepo telo. Za sve to, kompanija njima pruža možda najvredniji benefit, a to je vreme koje im je potrebno da odvoje za bavljenje sobom, zdravljem I lepotom.

 

Primeri kompanija u svetu

 

fitstop 7

fitstop 6

 

fitstop 8