KOME JE NAMENJEN TRENING NA POWER PLATE® SPRAVI?

KOME JE NAMENJEN TRENING NA POWER PLATE® SPRAVI?
Da li će zvučati neskromno ako kažemo apsolutno svima?
Verovatno. Ali istina je vrlo blizu. Treninzi na Power Plate® spravama, namenjeni su kako ženama, tako i muškarcima. Kako rekreativcima, tako i profesionalnim sportistima, ali i ljudima kojima su potrebni rehabilitacioni procesi. Različitim ciljevima, različitih profila korisnika, treninge prilagođavamo uz pomoć različitih setovanja vibracija koje ova sprava pruža. Najpre naš trening će Vam omogućiti da budete redovan vežbač, jer treninzi traju oko 20 minuta, nakon čega Vas čeka i istezanje i masaža, koji se takođe rade na ovoj moćnoj spravi. Vaš trening, a zatim istezanje i masaža na spravi, biće veoma efikasni sa rezultatima vidljivim za kratko vreme. Dakle, ukoliko zaista želite da radite na svom zdravom i lepom izgledu pri čemu je trening jedna od ključnih komponenti, nedostatak vremena više ne postoji kao izgovor.

Uz pomoć različitih trening protokola (od Power Plate® treninga zvanog Fighter nazvan po istoimenom filmu sa glumcem Mark Wahlberg koji se upravo na našoj spravi pripremao za film,

namenjen muškarcima u punoj snazi, preko Pilates i Yoga protokola za žene koje vole ove lepe veštine treninga

,

 

 

 

do takozvanog Plié protokola koji koristi elemente klasičnog baleta osmišljenih uz pomoć članova engleskog nacionalnog balet teatra , zatim Boxing protokola za one koji vole cardio treninge sa elementima pokreta iz boks veštine)

činimo da se svi ukusu zadovolje, da svako radi treninga kakav voli. Poenta je da, radeći elemente treninga koje volite na Power Plate® spravi, efekte tih istih konvencionalnih vežbi, intenzivirate i ubrzavate dostizanje rezultata, skraćujete vreme treniranja tako da i kada zaista nemate dovoljno vremena za klasičan trening, uz našu pomoć i trening od 20 minuta, stižete sve!
Zahvaljujući mnoštvu relevantnih, objavljenih istraživanja, pokazali smo neke iznenađujuće rezultate koji se mogu postići na Power Plate® spravi. Sva istraživanja nalaze se na oficijalnoj stranici www.powerplate.rs, gde se između ostalog pokazuje da: dugoročno vežbanje po vibracionom principu, doprinosi za 57% većem gubitku telesnih masti i to u poređenju sa konvencionalnim treningom i dijetom bez treninga. Ključni momenat je da su se dobri rezultati odnosili i na viscelarne masti, koje su odgovorne za mnoge bolesti. Postignuti rezultati trajali su najduže kod grupe koja je testirana na našim spravama i nakon završenog ispitivanja. Dokazano je i da Acceleration training™ može da doprinese redukciji celulita više od 25%. Da su učesnici u jednoj studiji, postigli za 1,5% povećanje gustine kostiju, nakon redovnog korišćenja Power Plate® opreme…
Vežbači u poznijim godinama, 60 i više, odlučuju se za ovakav vid treninga, jer su manje mogućnosti povreda usled manjih amplituda pokreta i učinkovitijeg zagrevanja zahvaljujući veoma efikasnom ubrzavanju cirkulacije. Vežbanje čini sigurnijim, lakšim i bez boli, prilagođeno ciljnoj grupi starijih vežbača.
Još jedna grupa korisnika koji nemaju na raspolaganju izbor treninga koje žele da rade, već ono koje mogu i smeju, čini grupu koja radi rehabilitacione programe, širom sveta. Pomaže kod sledećih bolesti i stanja: Ruptura prednjeg ukrštenog ligamenta, osteoporoza, bolna stanja kičme, nestabilnost i sklonost padovima, smanjenje boli, multipla skleroza, fibromijalgija, dijabetes, cerebralna paraliza, cistična fibroza…Naravno, sva nabrojana stanja i bolesti, neophodno je da vode isključivo stručna lica.

Ako sumiramo sve navedene činjenice, vežbanjem na Power Plate® spravama možete postići:

• Kompletan trening snage za 20 minuta
• Poboljšanje snage i tonusa mišića
• Poboljšanje cirkulacije
• Jačanje mišićno-tetivnih struktura, posebno ramena, kolena, kukova i karlice. Stimuliše duboke mišiće koji održavaju dobru posturu tela, autonomni živčani sistem
• Ubrzanje metabolizma i pospešivanje smanjenja telesne težine
• Pomaže u borbi protiv celulita i proizvodnji kolagena poboljšavajući kvalitet kože
• Povećava snagu i silu
• Poboljšava ravnotežu i elastičnost
• Opušta i umanjuje stres podstičući lučenje hormona sreće-seratonina
• Pomaže u borbi protiv osteoporoze I povećanja gustine koštane mase
• Smanjuje rizik od povreda I ubrzava oporavak

Lepeza ciljeva kod kojih Power Plate® može da pomogne, zaista je dovoljno velika da svako može da se pronađe. Vaše je da, za početak probate. Obratite se ljudima koji su sertifikovani za rad na ovim moćnim spravama koji će Vam pomoći da je upotrebite na pravi način i izvučete najviše iz Vaših treninga. Zakažite već danas besplatnu probu u nekom od sertifikovanih studija Power Plate® Saveza Srbija!

Više informacija na www.powerplate.rs