VESTI

U martu mesecu, neka od studija iz Power Plate Saveza Srbije, spremili su posebne pakete. Iskoristite popuste kako bi probali zašto  je Power Plate tako svemoćan.

Power Plate studio Spark kaže : “imamo akciju koja važi u Martu, 12 termina 6.500 dinara individualni treninzi, a kada su u paru onda je po 5.000 dinara po vežbaču.”

www.sportak.org

Power Plate Studio Happy Fitnessnudi: „specijalni popust za vežbanje u paru, na 2 Power Plate mašine, u Happy Fitness studiju!”

www.fitnesbeograd.rs

Studio Belville opremljen je najnovijim modelom profi sprave Pro 6™. Šta dobijamo Pro 6™ modelom? Dobijamo  proMOTION™ Dinamičku Vibracionu Tehnologiju, uz pomoć snažnih Vectran™kablova, koji kanališu vibracije direktno u veoma važne gornje delove tela, kako bi dodatno ojačali i izdefinisali mišićnu strukturu i snagu. To znači mnogo više opcija vežbi, više rezultata i manje vremena potrebnog da dobijete maksimum od treninga. Pro6™ angažuje gornje delove tela kablovima, koji su pet puta jači od čelika, prenoseći vibracije koje izazivaju između 25 i 40 kontrakcija u sekundi. U prevodu: Mišići gornjeg dela tela dobijaju jedan ozbiljan trening!

Cardio program se u ovom studiju radi se na Octane Fitness Eliptic spravi

 

 

 

 

Akciju koju nam promoviše Belville studio glasi: “Popust, cene: 90e ( 12, termina individualni ); 100e ( 12, termina individualni sa kardio programom na Octane Fitness eliptic spravi ); 60e ( 12, termina po osobi duo trening sa kardio programom ).” Probajte grupni  trening na jednoj spravi  http://www.youtube.com/watch?v=K_hI2o6o0FA Potrebno je samo da povedete društvo na probu!

 

Iskoristite akcije u matu, okrenite na vreme, novu stranicu u poglavlju Vašeg zdravlja i lepote !

*adrese možete naći na našoj stranici sertifikovanih studija :GDE VEŽBATI ?