Preventivna genetika u Power Plate® studijima

Preventivna genetika u Power Plate® studijima

 

 

 

 

 

 

Preventivna genetika u Power Plate® studijima

Od aprila meseca, u nekim od Power Plate studija, članova našeg Power Plate Saveza Srbije, moći ćete da uradite analizu svojih genetskih predispozicija na određene bolesti. Naime, izabravši neki od paketa: muški, ženski, dečiji, menadžerski, na lekove( ili nutricionistički i sportski koje će se tek naći u prodaji ) poručili ste analizu koja će iz uzorka vaše pljuvačke koja se šalje na analizu u centar za genetiku u Ohio- US ili Rim- Italija, dati rezultat u vidu Vaše “genetske knjige” sa tumačenjem Vaših genetskih skolonosti ka određenim bolestima čiji je evolutivni razvoj završen.

 

 

 

 

 

 

Od infarkta srca, alchajmera, raka kože, astme, raka pluća, kamena u žuči, multiple skleroze, psorijaze…pa nadalje. Svaki paket nosi određeni spisak bolesti koje će se testirati, odnosno vaša genetska sklonost ka njima i u kom procentu. Vaša analiza u vidu kvalitetno urađenog elaborata, daće vam i procenat u kojem se može izraziti opasnost koju vama genetika nosi za razvoj neke bolesti, ali i procenat u kojem ne možete uticati na to i procenat u kojem možete uticati i na koji način. Po dobijanju rezultata testa (u roku od 30 dana), možete uraditi i konsultacije sa lekarom koji vam može dodatno tumačiti izveštaj. Poenta nije da strahujete doživotno od bolesti ka kojima, možda, imata sklonosti u većem procentu, već upravo da učinite sve što vam se preporučuje da sprečite potencijalnu opasnost da se  ta bolest kod Vas razvije. Sigurno ćete više paziti na opekotine od Sunca ukoliko vam kažu da genetski imate predispozicije za rak kože …Ovakva analiza radi se jednom u životu.

Više informacija možete pogledati na www.genolab.rs website-u komapnije koja distribuira ovakve pakete na teritoriji Srbije, a konkretnu kupovinu ovih paketa analizu i davanje samog uzorka možete obaviti u nekim od sledećih članova našeg saveza:

 

Belville– Novi Beograd, Happy Fitness Studio– Vračar, Beograd, BodyLand-Novi Beograd, No Limit-Beograd, Studio Plate-Beograd, Ambulanta za fizikalnu medicnu i rehabilitaciju Petrović– Lazarevac, Top Form– Niš, …uskoro i u još nekim

Za sve informacije možete pozvati naš kontakti telefon 011/ 33 74 115 ili se raspitati u pomenutim studijima

 

edit -

Comments are closed on this post.