Power Plate treninzi+Mezoterapija tretmani= neverovatno brzi i dobri rezultati!

Power Plate treninzi+Mezoterapija tretmani= neverovatno brzi i dobri rezultati!

Jedan od članova našeg Power Plate Saveza Srbije- HARIZMA SALON / KRUŠEVAC, podelio je sa nama svoja iskustva u radu sa klijentima koji su kod njih kombinovali Power Plate sa mezoterapijskim koktelima:

“u salonu Harizma se uspešno obavljaju tretmani mezoterapije već 6 godina.Klijenti vide razliku u obimu posle svakog tretmana,dolazi do velikog gubitka masnog tkiva za jako kratko vreme. Mezoterapijom se leči i celulit,samo što je u ovom slučaju potrebno više tretmana da bi se doslo do rezultata.U cilju rešavanja probleme celulita,kao i mišićne atrofije nakon jako brzog gubitka masti odlučili smo se da kupimo Power Plate MY7 i uvedemo treninge na istom. Kombinacijom mezoterapije (jednom nedeljno) i treninzima na Power Plate (3x nedeljno), primetili smo znatno brže i bolje efekte kada je u pitanju celulit. Zbog ubrzane cirkulacije (nakon masaže na Power Plate-u) apsorbicija mezo-koktela je puno bolja tako da su i efekti vidljivi odmah.Ubrzan je lokalni metabolizam masti i degenerativnog masnog tkiva (celulita) samim tim i razgradnja.Na primer za lečenje 3 stepena celulita,bilo je potrebno od 8 do 12 tretmana mezoterapije. U kobminacija sa Power Plata-om,potrebno je 5 do 8 tretamana. Navešćemo primer devojke koja je za 3 meseca u kombinacija Power Plate za mezoterapijom skinula 18 kg,u obimu stomaka ukupno 16 cm,u obimu butine ukupno 8 cm. Imala je 36 treninga i 8 mezoterapija. Prema dosadašnjim iskustvima za isti slučaj bez treninga na Power Plate-u za isti efekat bilo je potrebno od 13 do 16 mezoterapija. U kombinaciji sa viškom masnih naslaga devojka je imala i 4 stepen celulita koji je takodje izlečila. ”

Čestitke salonu HARIZMA KRUŠEVAC, i poziv i drugim salonima i studijima  iz našeg Saveza, da nam prenesu svoja pozitivna iskustva.

edit -

Comments are closed on this post.