POWER PLATE® WELLNESS RAZMRDAVANJE NA RADNOM MESTU

POWER PLATE® WELLNESS RAZMRDAVANJE NA RADNOM MESTU

POWER PLATE® WELLNESS RAZMRDAVANJE NA RADNOM MESTU

NORTHBROOK,

Nakon radnog stola na traci za trcanje radno 1

I radne stolice u vidu medicinske lopte radno 2

 

najnoviji trend u wellness rešenjima za radno mesto, pruža mogućnost zaposlenim ljudima da u sred dana podstaknu produtiktvnost podsticanjem svog zdravlja i lepote kroz kratak i veoma efikasan trening od 15 minuta.

FitStop™  najnoviji program kompletne teretane, spavkovane u jednoj spravi  Power Plate®

čini idelano rešenje za minimlano slobodnog  prostora u okviru Vaše firme.

Ovaj specifičan trening programirana je da ubrza metabolizam, energetsku i moždane funkcije u samo nekoliko slobodnih minuta pauze u danu.

fitstop 1

Zvučne kompanije u svetu , poput Google, Bridgestone, Roth Capital, MAN Group, Sainsbury and Sheraton Hotels već uveliko vežbaju na Power Plate ® spravama, najčešće modelima Pro 7™ instaliranim u okviru radnog prostora ili korporativnog fitness prostora.  Trenutno je u fokusu FitStop program, naučno dokazan kao efekasan u regeneraciji uz pomoć vibracione tehnike i  to koncipirane kao sesija istezanja od par minuta. Program, demonstriran u vidu video klipova inkorporiranog virtuelnog trenera modela PRO7™, veoma jednostavnim za praćenje na touch ekranu koji se nalazi na ovom modelu Pro7™ , uključuju 60 sekundi istezanja svih grupa mišića, praćeno sa 30 sekundi relax cool down programa gornjeg dela tela. Sve ono što je potrebno pokrenuti dobrom cirkulacijom nakon višesatnog sedenja. Minimalan zahtev za svakog zaposlenog koji želi da održi svoju produktivnost, zdravlje i  lep izgled i pored statično provedenog vremena veći deo dana.

„Pružanje prilike našim zaposlenima za vežbanje na ovoj moćnoj spravi Power Plate®, predstavlja logičan nastavak korporativnoj posvećenosti zdravlju i lepoti naših radnika”, rekao je Red Roth, predsednik Roth Capital firme koja se bavi bankarskim investicijama sa sedištem u New Port Beach-California. “Danas, sve češće možete videti člana našeg tima kako grabi da stigne na kratku sesiju na Power Plate®-u u sred dana, nego one koji odlaze na pauzu  za kafu i cigaretu oko 14h.“

Koristeći patentiranu vibracionu tehnologiju, specifičnu kod našeg liderskog brenda Power Plate® sa dva motora koja daju garantovano opseg dobrih i zdravih vibracija, dobijamo vertiklano pomeranje platforme od 25-50 puta u sekundi,što rezultuje fantasičnim mišićnim odgovorom.

Dugo promovisano od strane vrhunskih sportista i poznatih ličnosti poput Madonne, Cindy Crawford, Cher, Mark Wahlberg i Clint Eastwood kao izvor velikih benefita za zdravlje, lepotu, popravljanje fizičkih performansi, Power Plate® napredna vibraciona tehnologija dokazala je i jedinstveni benefit na regeneraciju celog tela.   Prema nekoliko nezavisnih naučnih studija, refleksna mišićna kontrakcija izazvana od strane strogo kontrolisanih vibracija na Power Plate® trenažeru, stimuliše prirodnu proizvodnju hormona rasta koji pomaže u oporavku tkiva, rastu mišićnog tkiva, moždanih funkcija, energije i ubrzavanju metabolizma i direktno je povezan sa anti-age efektima.

Kao posledica stalnog rasta broja wellness osvešćenih kompanija širom sveta i prisustva Power Plate®na  vodećem mestu u te svrhe kao kompletnog korporativnog gym-a u jednoj spravi, proizvođači Power Plate® sprave objavili su planove za proširenje Fit Stop programa koji će sadržati trominutni, osmominutni i petnaestominutni trening model za svaku od wellness kategorija-podmlađivanje, fokusirana relaksacija, podizanje cardio kondicije i pasivno vežbanje-osveženje.

www.clevco.rs   FACEBOOK PAGE:Power Plate Srbije

www.powerplate.rs

 www.powerplatesavezsrbije.rs

 

admin -

Comments are closed on this post.