Promocija Power Plate treninga u teniskom klubu Gemax

Promocija Power Plate treninga u teniskom klubu Gemax

Članovi teniskog kluba Gemax, imaće prilike da u nedelju dana prezentacije Power Plate sprave, zajedno sa sertifikovanim instruktorima prođu kroz kompletne treninge snage za samo 20 minuta, odrade zagrevanje pred izlazak na teren ili se istegnu i izmasiraju na spravi, nakon meča. Biće to prilika da se članovi uvere zašto je Power Plate osvojio ljude širom sveta, baš kao i profi tenisere sa vežbama posebno prilagođenim za poboljšanje teniserskih performansi. Kako rekreativcima, tako i profesionalcima.

 

Serena Wiliams teniserka:

„Trening van terena mi je podjednako važan kao i na terenu. Uz Power Plate®, imam mogućnost da ubrzam moje treninge snage i maksimiziram benefite vežbanja. „

Rafa Nadal teniser:

Sastavni deo Nadalovog trenažnog procesa je i vežbanje na Power Plate® spravi

PROMOCIJA POWER PLATE® TRENINGA SNAGE ZA 20 MINUTA

TC GEMAX OD 23.10.2012 DO 29.10.2012

Želite da odradite kompletan trening snage celog tela za samo 20 minuta? Želite intenzivan trening sa brzim rezultatima koje možete osetiti i videti u rekordno kratkom roku, sa akcentom na vežbe za tenisere? Želite da se u par minuta pred izlazak na teren, zagrejete neverovatnom brzinom i na taj način sprečite povrede i povećate efikasnost Vaše igre? Rešenje je u fitness spravi Power Plate®, koja je osvojila svet upravo nekim od navedenih prednosti.

Od 23.10 do 29.10.2012. za vreme promocije sprave na principima dobro znane vibracione tehnologije, možete zakazati Vaše besplatne probne treninge na info pultu TC Gemax I otkriti zašto je Power Plate doneo revoluciju u fitness I wellness industriji!

ZAKAŽITE VAŠE BESPLATNE PROBNE TRENINGE NA INFO DESKU I UVERITE SE ZAŠTO JE POWER PLATE® OSVOJIO SVET! WWW.POWERPLATE.RS WWW.POWERPLATESAVEZSRBIJE.RS

edit -

Comments are closed on this post.